Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kultursalen: Skrallebang og Trommerum

10. sep 2022

10. september 2022

SKRALLEBANG kl. 9.30
Trommerum Express kl. 10.45

 

 

Skrallebang og Trommerum i Kultursalen

Lørdag den 10. september åbner Kultursalen i Augustenborg døren for underholdning i børnehøjde med to koncerter: SKRALLEBANG og Trommerum Express.

Først er der SKRALLBANG koncert for de mindste (børnehavebørn).

SKRALLEBANG leger med eventyr og børnebøger. Vi skal hoppe, synge, læse op og dramatisere en række kendte eventyr og børnebøger.

Vi skal synge om en myg på cykel, trampe på troldens bro, høre om tre hunde med meget store øjne og kommer måske forbi et gult næsehorn, en drage der har spist for meget ild og en masse andre skøre ting.

SKRALLEBANG består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen som begge har 21 års undervisningserfaring inden for et hav af musik og drama/teater-relaterede fag.

Derefter giver Trommerum Express koncert for de lidt større (indskolingsbørn).

Tag med percussionisten Thomas Ousager når han rejser jorden rundt på mindst 80 percussion instrumenter. Det bliver en rejse gennem slagtøjsverdenen som du ikke må på gå glip af. Oplev lyden fra percussion instrumenter du ikke vidste fandtes og se det med dine egne øjne.

Hop med på rejsen når Thomas bryder hverdagens Trommerum og starter Expressen og suser af sted.

Tag dine børn med til Kultursalen i Augustenborghallerne lørdag den 10. september til en aktiv formiddag med rytmik, sang og fortælling. Først SKRALLEBANG kl. 9:30 og derefter Trommerum Express kl. 10:45. Dørene åbner en halv time før koncerterne.

Se mere og køb billetter på www.mif.dk/kultur Der kan også købes billet ved døren. Billetterne er gyldige til begge koncerter.

På gensyn
Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling

Kettingvej 19.a
6440 Augustenborg