Vi er vildt stolte af vores Als Revy - vinder af hele to DM-titler i 2016

Kultursalen i Augustenborghallerne og Als Revyen

Kultursalen i Augustenborghallerne byder på en bred vifte af musikarrangementer og koncerter året rundt, bl.a. den populære julekoncert, og så har vi Als Revyen, der opføres 2. weekend i marts. Vi er stolte af vores lokale revy, der netop har vundet i to kategorier ved DM i Revy. Se Als Revyen 2016 (video).

Læs mere om Als Revyen.

Lokal og international kunst

Kulturelt har Augustenborg meget at byde på. En spændende og dramatisk historie, et galleri af international klasse, og om sommeren har der været afholdt slotskoncerter med store navne som Elton John, Eric Clapton, Bryan Adams osv.

Kunstnersammenslutningen KunstPunkt, der blev oprettet i 2010, er et udstillingssted for 200 kunstnere og kunsthåndværkere, og fordi gruppen er fysisk placeret i det gamle posthus i Augustenborg, har deres virke stor indflydelse på byen.

Det tidligere rådhus i Augustenborg er desuden indrettet til åbne kunstnerværksteder, kaldet KunstVærket, hvor 50 kunstnere har store og små atelier. Sammen med Augustiana Kunstpark & Kunsthal i Palæet i slotsparken er Augustenborg blevet en “kunstnerkoloni”, hvor kreative kræfter fra hele omegnen samles.