Billy Cross og “Cross, Schack og Ostermann”cross-schack-ostermann-pressphoto
besøgte Kultursalen i Augustenborghallen

Det lykkedes MIF Kulturafdeling at få Billy Cross med bandet ”Trio From Hell” til Augustenborg. Dette skete den 18. november 2016 – det var en stor satsning, men alle forventninger blev indfriet, og det blev et brag af en koncert.

Guitaristen og produceren Billy Cross kommer fra USA, men i 1980 bosatte han sig i Danmark og er siden blevet kendt i mange sammenhænge i det danske musikliv. I slutningen af 70’erne spillede han sammen med Bob Dylan.

Trio From Hell blev dannet kort tid efter Billy Cross forlod Delta Cross Band. Mik Schack ringede til Billy og sagde: ”Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov. Du skal ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu’ stå på en scene!” Billy kontaktede Flemming Ostermann, og så var trioen en realitet: Cross på guitar og sang, Ostermann på bas og Schack på vaskebræt!

De blev hurtigt populære blandt folk, der var til good old rock’n’roll. Trioen leverer al den bedste musik fra Billy’s karriere som soloartist, fra tiden med Delta Cross Band og fra Amerikas barndom nemlig: Autentisk rock, blues, rhythm and blues & country – hele kataloget af sange, der blev elektrificeret i 50’erne og 60’erne. Men med den ene lille forskel, at The Trio From Hell sætter turboen på, når de spiller – og så lyder det som en blanding af Led Zeppelin og Eddie Cochran.