Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kultursalen: TWANG

23. okt 2020

Musik i Augustenborg
midt i en corona-tid

Publikum, der for et år siden oplevede den dansk-amerikanske folkemusikgruppe Twangs koncert i Kunstværket i Augustenborg, har talt meget om den lige siden. Koncerten var forrygende, og mange har siden været ærgerlige over ikke at have oplevet gruppen. Men nu er chancen der igen.

Twang kommer igen fredag den 23. oktober og giver koncert i Kultursalen i Augustenborghallerne. Corona-restriktionerne betyder desværre, at der blot er 150 billetter til salg.

Twang består af tre musikere, der har spillet sammen siden 2014. De har deres helt egen lyd og er kendt for at have et tæt samspil med hinanden og med publikum. En koncert med Peter Banks på banjo, guitar og kontrabas, Spencer Gross på kontrabas og guitar samt Thyge Søndertoft på mandolin og violin kan ikke beskrives. Det skal opleves. Sådan lyder det fra de personer, der oplevede trioen sidst, den var i Augustenborg.

Koncerten med Twang er den første Midtals Idræts Forenings kulturafdeling gennemfører siden landet blev lukket ned af corona.

Næste gang kulturafdelingen står bag en koncert bliver i december. Her er den populære duo Mark & Christoffer på plakaten, og forventningerne til arrangementet er store i MIFs Kulturafdeling. Derfor gennemfører man to dobbeltkoncerter med plads til samlet 600 tilhørere.

Billetter til Twang koncerten koster 100 kr. plus et gebyr og sælges på www.mif.dk/kultur

For evt. yderligere information kontakt: Poul Andersen på tlf. 51 64 00 47. Poul er Kulturafdelingens musikansvarlige.

På gensyn
MIF Kulturafdeling

 

Kultursalen i

Kettingvej 19.a
6440 Augustenborg

Detaljer

Dato:
23. okt 2020
Hjemmeside:
https://www.mif.dk/kultur/arrangementer-i-kultursalen/#

Sted

Kultursalen i Augustenborghallerne
Kettingvej 19.a
Augustenborg, 6440 Danmark
Se Sted hjemmeside