Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjørnekroen: Gratis spoken word i Augustenborg med to af Danmarks største poetry slammere

8. nov 2019

Gratis spoken word

med to af Danmarks største poetry slammere

Fri entré

Hjørnekroen i Augustenborg præsenterer to af Danmarks største poetry slammere Peter Dyreborg og Rasmus Rhode, der sammen med en lille håndfuld lokale poeter og ordgøglere giver en litterær indsprøjtning.

Peter Dyreborg har været med siden poetry slams begyndelse i Danmark i 1999, og har gennem årene vundet det meste, inklusiv DM i 2008. I dag er han blandt andet engageret på Det Kongelige Teater, og han er en legende på den danske slam-scene.

Rasmus Rhode er både poetry slammer og skuespiller, og dette giver ham en helt unik position inden for poetry slam. Hans dramatiske tekster og kropssprog er et kapitel for sig, og han er én af de absolut mest talentfulde inden for dansk performance-poesi.

Og denne særlige aften får Hjørnekroen også besøg af tre lokale poeter: Martin Marver og Allan Davies fra Sønderborg, samt Søren Sørensen fra Augustenborg.

Og har du selv lyst til at optræde? Så… ja, der er tilmed open mic for andre lokale talenter (men send os gerne en besked på forhånd, hvis du vil på scenen), ligesom Peter og Rasmus er åbne for at dele ud af tips og tricks.

Arrangementet er støttet af Sønderborg Kommune, Puljen til Kulturelle Arrangementer og Events.

Hjørnekroen

Storegade 47
6440 Augustenborg
Tlf.: 74471713

Detaljer

Dato:
8. nov 2019
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/913370619018772/

Sted

Hjørnekroen
Storegade 47
Augustenborg, 6440 Danmark
Telefon:
74471713
Se Sted hjemmeside