Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Augustiana Kunstpark & Kunsthal: Kunst & Yoga

25. aug 2020

25. august 2020 kl. 16.30

 

Kunst & Yoga

Kom til ‘Kunst & Yoga’ på Augustiana

I samarbejde med LOF Syd inviterer vi til Kunst & Yoga den sidste tirsdag i måneden hen over efteråret 2020.

Vi starter hver gang med KUNSTEN, hvor kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen introducere deltagerne til den aktuelle udstilling og fortælle mere om tankerne bag. Således åndeligt berigede fortsætter vi med YOGA-delen, som afhængig af vejret, enten foregår udendørs i museumsparken, eller oppe på palæets smukke førstesal med udsigt udover Augustenborg fjord.

Yoga-timen ledes af Nadja Hultgreen, som er uddannet yogainstruktør, og tager udgangspunkt i Hatha-yogaen, der veksler mellem statiske og dynamiske øvelser; styrke & stræk, bevægelse & afspænding. Fokus på kropsholdning og vejrtrækning. ‘Kunst & Yoga’ forløbet er for dig, der er draget af æstetik, som interesserer dig for samspillet mellem krop og sjæl, og som har lyst til at lade dig selv forkæle med en kunstoplevelse og en godgørende yogatime, som et fast indslag en gang i måneden.

Meld dig til alene eller sammen med en veninde, kollega eller familiemedlem vi glæder os til at byde dig indenfor på Augustiana.

Praktisk info:
Medbring egen yogamåtte og evt. en flaske vand. Mød op omklædt da, der ikke er omklædningsfaciliteter til rådighed. Der forefindes ikke elevator op til 1. salen.

Pris:
499 kr. for 4 gange.

Tilmelding:
LOF og yderligere information

­­­­­­­­­­­­­­­

Augustiana Kunstpark & Kunsthal
Det Hvide Palæ
Augustenborg

Detaljer

Dato:
25. aug 2020
Hjemmeside:
https://augustiana.dk/arrangementer/kunst-yoga/

Sted

Augustiana Kunstpark og Kunsthal
Palævej 12
Augustenborg, 6440 Danmark
Telefon
21 62 44 52
Se Sted hjemmeside