Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Augustenborghallerne: KREA-messe

16. okt

KREA-messe i Augustenborghallerne

Som Danmarks største arrangør af KREA-messer i hele landet, er vi stolte over at kunne præsentere vores KREA-messe i Augustenborg.

På KREA-messerne kan du opleve en unik verden af kreative udstillere indenfor kunsthåndværk og materialer. Her kan du bl.a. finde unikke smykker, tasker, strik, garn, hækling, hakning, papirkunst, glaskunst, malerier, trædrejere, børstenbindere, prints og plakater, keramik, hobbyartikler, diamond painting og meget mere.

Samtidig kan du vinde præmier på din indgangsbillet hele dagen.

Og for børn og barnlige sjæle har vi vores populære KREA-borde, hvor alle materialer er stillet gratis til rådighed. Så lad fantasien få frit spil og hav nogle hyggelige kreative timer sammen. Det I laver på bordene må I gerne tage med hjem.

Det koster kun 40,- i entré og børn gratis. Hvis du ønsker at udstille, koster en stand kun 300,- inkl. moms. Det er inklusive bord og stol og både private og virksomheder kan udstille. Kontakt os for mere information.

Indgangsbilletter køber du i døren, vi tager både kort, kontant og Mobile Pay.

HUSK: Hvis du krydser begivenheden her af som om at du deltager eller er interesseret så er du sikker på at modtage en advisering når vi lægger programmet op, nyheder om nye udstillere, præmier du kan vinde osv. 🙂

Kettingvej 19.A
6440 Augustenborg

Detaljer

Dato:
16. okt
Share This