Als Revyen aflyser IKKE sine forestillinger pga. corona-risiko

På baggrund af de seneste udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen vedr. Corona, kan vi i Alsrevyen berolige vores gæster med, at vi ikke aflyser vores forestillinger. Selvom vi de seneste år har oplevet en stigning i salget af billetter, overstiger vi ikke 1000 publikummer. Vi tager naturligvis anbefalingerne alvorligt og lader være med at kramme og kysse hinanden – og vores gæster – og opfordrer generelt alle til at følge anbefalingerne om øget håndhygiejne, siger Peter Buhl fra Als Revyen.

Den eneste feber, vi har konstateret blandt revyholdet, er lampefeber – og den er der kun én kur mod. Så vi fortsætter med at øve frem til premieren på torsdag, hvor vi håber at se alle vores gæster til en festlig aften.

For yderligere information kontakt: Peter Buhl, tlf. 21 63 08 17

Als Revyen går “Lige til grænsen”

Sted: Kultursalen i Augustenborghallerne
Dato: 12.-15. marts 2020
Læs mere: www.alsrevyen.dk

Salget går rigtigt godt, og jeg har en forventning om, at vi igen får solgt alle billetter. Årets revy er jo speciel spændende, fordi vi har en række fornyelser på skuespilsiden, og så har titlen ”lige til grænsen” været med til at inspirere  tekstforfatterne til nogle virkelig gode og skarpe tekster. 100 året for Genforeningen kan jo ses fra mange synsvinkler, siger Peter Buhl uden dog at løfte sløret for hvilke emner, der i øvrigt kommer under kyndig behandling.

De nye skuespillere er Charlotte Skade Christensen, Mia Valentin Iwersen, Jens Peter Gammelgaard og Páll Birgis Pálsson. De skal spille sammen med kyndige kræfter som Dorthe Wiseman, Jeanett B. Meelby og Kasper Keller Petersen. Den sammensætning giver garanti for, at Als Revyen med gode sange og godt skuespil instrueret af Kristina Asmussen Gude Hansen endnu en gang bliver et lokalt hit.

Als Revyen spilles i dagene fra den 12. til 15. marts i Kultursalen i Augustenborghallerne. Billetter til forestillingerne fås på www.alsrevyen.dk . Prisen for en revybillet er 125 kr. Ønskes en billet til en forestilling med menu er prisen 245 kr.

For evt. yderligere information: Peter Buhl, tlf.  21 63 08 17

Årets aktørhold 2020

Årets aktørhold 2020

Lampefeber

Lampefeber

Pia Rosenbaum

Als Revyen har fået stor hjælp og kyndig assistance af skuespiller og revyveteran Pia Rosenbaum.