Projekt Nye badehuse

 

Rigtig mange frivillige i byens foreninger – både i Broager og Augustenborg – har været i gang med ansøgninger til “Bystrategipuljen”.

Et af kravene var, at projektet skulle støtte op om bystrategien. Bystrategien for Augustenborg kan læses HER.

Og hvis nogen lige skulle have glemt, hvad “bystrategi” er for noget. Så er det det dokument, der kom ud af alle jeres fantastiske input fra borgermøderne i Augustenborghallerne i 2017. I kan læse mere HER.


 

Forvaltningen gennemgik de mange ansøgninger i marts 2019 og indstillede gode projekter til Teknik- og Miljøudvalget, heriblandt “Projekt Nye badehuse” og “Shelter”, der blev indsendt og udarbejdet af “Badehusgruppen” under Hertugbyens Udviklingsforum. Ansøgningerne blev godkendt og tildelt som følger:

36.500 kr. til “Shelter”.
50.000 kr. til forprojekt til “Projekt Nye badehuse”.

STATUS på Shelter er, at vi lige nu afventer godkendelse af tilladelser til at opføre shelteret. Alt er på plads… lige med undtagelse af godkendelserne, der tager en del tid… Men vi krydser fingre for, at shelteret kommer op i foråret 2020… men der kan ikke loves noget.

STATUS på Projekt Nye badehuse er, at FORprojektet er indsendt til Sønderborg Kommune. Der forventes videre dialog og samarbejde om detaljerne, mv. Når denne del er på plads, skal der findes aktører, som vi kan samarbejde med omkring realiseringen af projektet – i den forbindelse vil Badehusgruppen inddrage så mange lokale brugere som muligt, herunder og især de unge fra bl.a. Ungdomsskolen, da de unge udgør en stor og vigtig del af brugerne.

Og så skal der naturligvis også søges fonde… MANGE fonde!!

Forslaget, som Badehusgruppen har valgt at gå videre med, er udarbejdet af Kim Løndal (arkitekt, M.A.A.)

 

 

Share This