Rigtig mange frivillige i byernes foreninger – både i Broager, Nordborg og Augustenborg – har været i gang med ansøgninger til “Bystrategipuljen”.

Et af kravene er, at projektet skal støtte op om bystrategien. Bystrategien for Augustenborg kan læses HER.

Og hvis nogen lige skulle have glemt, hvad “bystrategi” er for noget. Så er det dét dokument, der kom ud af alle jeres fantastiske input fra borgermøderne i Augustenborghallerne i 2017. I kan læse mere HER.


 

Forvaltningen gennemgik de mange ansøgninger i marts 2019 og indstillede gode projekter til Teknik- og Miljøudvalget, heriblandt “Projekt Nye badehuse” og “Shelter”, der blev indsendt og udarbejdet af “Badehusgruppen” under Hertugbyens Udviklingsforum. Ansøgningerne blev godkendt og tildelt som følger:

36.500 kr. til “Shelter”.
50.000 kr. til forprojekt til “Projekt Nye badehuse”.

STATUS på Shelter er, at vi afventer byggetilladelse til at opføre shelteret. Vi har hele tiden krydset fingre for, at shelteret kunne stå parat i foråret 2020… men, men… Coronapandemien har begrænset mange aktiviteter, så nu må vi se, hvornår der sker mere…

STATUS på Projekt Nye badehuse er, at FORprojektet er indsendt til Sønderborg Kommune. Der forventes videre dialog og samarbejde om detaljerne.

Når denne del er på plads, skal der findes aktører, som vi kan samarbejde med omkring realiseringen af projektet – i den forbindelse vil Badehusgruppen inddrage så mange lokale aktørere og brugere som muligt, herunder og især de unge fra bl.a. Ungdomsskolen, da de unge udgør en stor og vigtig del af brugerne.

Og så skal der naturligvis også søges fonde… MANGE fonde!!

Forslaget, som Badehusgruppen har valgt at gå videre med, er udarbejdet af Kim Løndal (arkitekt, M.A.A.)

 

 

Share This