Finurlige fund

Finurligheder for øjet set gennem fire temperamenter i drivtømmer/stenmaleri, maleri, raku og granit.

Anne Dorthe Østergaard: Jeg har undervist i billedkunst i 40 år og har altid tegnet kruseduller. FINURLIGE FUND er lige mig! Jeg finder mine sten og pinde på stranden, vasker og tørrer dem, og dekorerer dem derefter. De bliver vendt og drejet, indtil jeg beslutter mig for det bedste motiv – jeg kan slet ikke lade være – Ikke to er ens, og resultaterne er unika.

Susan Bleeg: Jeg maler oliemalerier med spartel og motiverne er fortrinsvis huse og glade mennesker i friske farver. Det er legen med form og farver der er det primære.   Billederne udstråler livsglæde og mit motto er ” Smil til verden så smiler verden til dig ” (Piet Hein).

Annemarie Abildtrup Søgaard: Jeg arbejder med keramik og specielt den asiatiske brændingsteknik raku fascinerer mig. Raku betyder rendyrket nydelse og udtrykket er uforudsigeligt farvespil og krakeleringer.

Erik Fredens går i dialog med den alvorstunge og hårde granit. Jeg ser på stenens farver, strukturen og dens sammensætning af forskellige granitvarianter, som jeg bearbejder med stenhuggerens værktøj. Jeg vil gerne forene det rustikke stof med den glatte overflade, og få sælsomme former til at opstå.

KunstPunkt, Storegade 14, Augustenborg

Åbningstider:
Hverdage: Kl. 13.00 til 17.00
Weekend og Kr. Himmelfartsdag: Kl. 11.00 til 17.00

Share This