Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KunstPunkt: TRANSPARENS

16. august 2019 til 22. august 2019

Fernisering den 17. august 2019, kl. 14.00

Udstillingen kan opleves
16. august 2019 til 22. august 2019

Gratis entré

TRANSPERANS

­­­­­­­­­­­­­­­­­

Vi kalder os HOSTRUPSKOVGRUPPEN, og arbejder med grafiske eksperimenter, skulptur i pil samt med materialerne glas og sten. Udstillingens tema er Transparens.

Når man ser igennem noget, så ser man noget nyt og somme tider overraskende. Synet farves af det, man ser igennem, som kan sætte en proces i gang, og måske endda vække en undren hos den der ser. Måske provokerer vi lidt, men i så fald i en venlig form. Provokationen er ikke vores endelige ærinde, selv om der kan ligge noget udfordrende i den måde, vi bruger materialerne på.  Med vores værker giver vi ingen svar, målet er at vække til eftertanke og stille spørgsmål. På denne måde håber vi at komme i dialog med beskueren. Desuden er det også vores mål at bibringe en sanselig oplevelse, der afspejler vores eget engagement i de processer, vi har været igennem undervejs. Vi håber, dette lykkes, og vi glæder os til at se jer til udstillingen.

Da vi er tre helt forskellige personer, med hver vores personlige tilgang til den teknik, vi hver især har valgt, så er udstillingen meget sammensat. Ole Møller bearbejder personportrættet digitalt og omstiller dette i et grafisk layout, der udfordrer tilegnelsen – både på det æstetiske og det personlige plan. Anne Kristiansen bearbejder den bløde pil til overraskende skulpturelle former, der ophæver tyngdekraften, da de oftest hænger ned fra loftet over et podie, så de både står selv og svæver på samme tid. Erik Fredens udtrykker sig dels i farvede glasrelieffer i store formater og dels i granitskulpturer, hvor målet er at finde det gennemsigtige i det tunge materiale.

Du kan læse mere om os på hjemmesiden https://sites.google.com/a/hostrupskov.dk/www/

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg

Åbningstider:
ALLE DAGE fra kl. 11.00 til 17.00

Detaljer

Start:
16. august 2019
Slut:
22. august 2019
View Begivenhed Website

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440 Danmark
View Sted Website