Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KunstPunkt: Kunstnergruppen PULS

5. nov til 11. nov


5. november 2021 til 11. november 2021

Fernisering lørdag 6. november, kl. 14.00

Når nedlukning og restriktioner af mange slags forsvinder, så begynder PULSEN at stige, man glæder sig, man kommer ud og møder igen venner; det gælder også de syv medlemmer af GRUPPEN PULS.  De har arbejdet hjemme, hvor de har afprøvet nye sider af deres udtryksmåder og fordybet sig i deres billedverden; nu er det endelig tid til at vise nye ting frem, og  tiden er kommet til igen at udstille på KunstPunkt i Augustenborg.

Udstillingen åbner fredag d. 5. februar, og der er fernisering med et let traktement lørdag d. 6.november kl. 14.

Gruppens medlemmer er Kirsten Steenfatt, Bodil Bjerregaard, Joan Riis, Karin Jensen, Christa Conradsen, Nina Tholander og Hanne A. Jacobsen. De har alle arbejdet i mange år med kunst, de har deltaget i en del kurser og de har alle været med i flere censurerede udstillinger.

Igen er det en mangesidet udstilling, der vises. Der er store landskabsbilleder, farverige blomsterbilleder. Men der er også mere ”stille” blyantstegninger, der tager udgangspunkt i naturoplevelser oplevet på gåture i omegnen.

To af medlemmerne er i denne periode optagede af træernes liv og udtryk, det vises i såvel akvarelarbejder som akrylmalerier. Der er også s’grafitto værker, der mere er stemninger end naturalistiske motiver.

Farver, former og linjer samler sig i rumlige motiver, der på en gang er nonfigurative og alligevel antyder rum, man kan gå ind i og søge vej igennem.

Der er meget at se på, der er meget at undersøge – de syv kvinder er parate til at fortælle og snakke med gæsterne – de glæder sig til igen at være en aktive del af kunstlivet i Augustenborg og sige dav til gæsterne.

Storegade 14
Augustenborg

Åbningstider
Hverdage: 13.00 til 17.00
Weekend: 11.00 til 17.00

Detaljer

Start:
5. nov
Slut:
11. nov
Begivenhed Kategori:
http://www.kunstpunkt.dk/kommende-aktiviteter

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440 Danmark
View Sted Website