Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KunstPunkt: EN GALAKSE AF KUNST

10. jun til 23. jun

En Galakse af Kunst

Kan opleves fra 10. juni 2022 til 23. juni 2022
Fernisering: Lørdag 11. juni 2022, kl. 14.00

Efter en påtvungen pause i Corona tiden, slår KunstPunkt igen dørene op for en Åben Udstilling. Hermed menes en udstilling, der er åben for alle, uanset om man er medlem af kunstPunkt, og uanset hvor man bor. Der er ikke et fast tema for udstillingen, og alle kunstarter er velkomne.

I alt 20 kunstnere fra Danmark og Tyskland deltager i udstillingen. Det medfører en meget alsidig udstilling, hvor så godt som alle kunstarter er repræsenteret.

Der er en kæmpe installation, som fylder et helt rum. På opsatser rundt om i lokalerne er der mindre skulpturer af forskelligt materiale, keramik og glaskunst.

Rundt om i huset står der decoupage-dekorerede stole, som man gerne må sidde på.

På væggene er der glade akvareller, der udstråler liv og leg. Der er akryl – og oliemalerier, både naturalistiske med inspiration fra naturen og abstrakte billeder, der udfordrer beskuerens fantasi. Der vises også grafiske værker, tegninger, mikst-media og meget andet.

Kunstpunkt og udstillerne håber, at mange har lyst til at lægge vejen forbi og få en farverig oplevelse.

I Galleri UNG KUNST udstiller 3 A  fra Humlehøjskolen monstre.

Udstillerne er: Claus Axelsen, Ulla Abbas, Kirsten Hjortlund, Judith Kock, Jonna Jørgensen, Claudia Olivia Gillmann, Louise Christensen, Birthe Rolighed, Lisbet Buhl, Janne Mattesen, Ulrike Rasmussen, Ib Trebbien,  Annie Glistrup, Jørgen Rubæk, Hjalte Pedersen, Conny D. Kristiansen, Hanne Pinholt, Regina Janzen, Kirsten Stubben, Jutta Wittich

Storegade 14
6440 Augustenborg

Hverdage: 13.00-17.00
Weekender: 11.00-17.00​

Detaljer

Start:
10. jun
Slut:
23. jun

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440 Danmark
Se Sted hjemmeside