Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KunstPunkt: Arbejdende værksted og fotoudstilling

11. august 2019 til 14. august 2019


Udstillingen kan opleves

frem til 14. august 2019

Gratis entré

Arbejdende værksted og fotoudstilling

De næste dage er der mulighed for at se skiftende kunstnere i arbejde og en fotoudstilling på Kunstpunkt.

DE UNGE: VISER BL.A.HVORAN DE ARBEJDER MED DIGITALE MEDIER

Freja Oldrup Er tidligere elev på Billedkunstnerisk Grundkursus (BGK) og er i øjeblikket illustrator for Æ Rummelpot og scenograf for Als Revyen. Hendes værker tager mest inspiration fra tegneserier og satire, men også videospil og internet kultur. Der er som regel tale om digitalt malede værker eller krydsninger af traditionelle medier og det digitale. Freja venter i øjeblikket på at kunne søge ind på The Animation Workshop i Viborg for at få en bachelor i graphic storytelling.

Lisa Løngaa Blev student fra Sønderborg Statsskole i juni, og skal starte som elev på Billedkunstnerisk Grundkursus (BGK) til i september. Hendes værker har tit kvinder eller naturelementer som fokus, og hun bruger en bred vifte af midler til at udtrykke sig. Fra digitale malerier til tradionelt papir og blyant til body paint. Lisa har ambitioner om at uddanne sig og arbejde inden for tv, film og spil, som enten concept artist eller character designer. 

KERAMIK: Lilian Meier. Keramiker har flyttet sit værksted fra Kunstværket til Kunstpunkt i perioden. Man kan her se hvordan hun drejer bl.a.  Små skåle på drejeskive.

Skålene vil man, i forbindelse med kunsthåndværker markedet sidst på måneden, kunne købe og selv dekorere, de vil så blive Raku brændt.

FOTO UDSTILLING Kirsten og Ib Trebbien:  udstiller nogle af deres flotte store fotoarbejder. Kirsten Trebbien har i de senere år primært koncentreret sig om kunstfoto, hvor hendes motiver ofte er inspireret af de gamle hollandske og italienske malere fra 16- og 1700 tallet.

Gennem en lang karriere, der blev indledt tilbage i 60’erne, har Ib Trebbien arbejdet som både reklame-, portræt-, presse- og kunstfotograf (for at nævne de vigtigste).

Collage: Anne Grethe Nielsen vil lave papirarbejde bl.a. collager.

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg

Åbningstider:
Alle dage: 11.00 til 17.00

Detaljer

Start:
11. august 2019
Slut:
14. august 2019
View Begivenhed Website

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440 Danmark
View Sted Website
Share This