Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kultursalen: Alsrevyen 2018 “Det rene guld” (nu kun billetter til 8. og 11. marts)

8. marts 2018, kl.20:00 til 11. marts 2018, kl.18:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)
Spilles flere dage
110,00 kr.

Billetter til Als Revyen rives væk

Et godt råd til alle revyelskere: Vil du sikre dig en af de omkring 1.200 billetter til årets Als Revy, så vendt ikke med at bestille til sidste øjeblik. Billetterne til forestillingerne, fredag den 9. og lørdag den 10. marts er allerede revet væk. Tilbage er billetter til premieren torsdag den 8. marts og afslutningsforestillingen den 11. marts.

Interessen for at overvære Als Revyen er steget støt de senere år. På nuværende tidspunkt er over halvdelen af billetterne solgt. På samme tidspunkt i fjor var der solgt lidt over 25 pct. Det fortæller lidt om succes og forventninger.

-Det er imponerende. Vi kniber os selv lidt i armen over den succes vi oplever, siger manden bag Als Revyen, Peter Buhl. Det lægger naturligvis et vist pres på alle involverede for vi ønsker at jubilæumsforestillingen skal være en revy ud over det sædvanlige. Vi har fået mange henvendelser om vi ikke kunne forlænge spilleperioden ud over de fire dage i begyndelsen af marts. Vi ville naturligvis gerne, men det er desværre ikke praktisk muligt.

Ikke blot er publikumsinteressen stor. Det samme er interessen for at være sponsor. I år har 28 virksomheder sponseret forestillingen samtidig med, at revyen har modtaget en donation på 25.000 kr. fra Danfoss Fonden.

Når interessen er steget støt, er det fordi både tekster og optræden er blevet stadig mere professionel, uden det er gået ud over de lokale satiriske sketches. I år bliver ingen undtagelse for emner er der nok af, lige fra Project Zero til kommunalvalget og opførelsen af både Hotel Alsik og Multikulturhuset samt de flere hundrede nye arbejdspladser i Augustenborg.

Revyen, der i år har titlen ”Det rene Guld”, har eksisteret i 50 år – de første 40 år under bl.a. navnet Augustenborg-revyen. Ved kommunesammenlægningen gennemførtes et navneskift til Als Revyen, der i år opføres for 10. gang. Det sker i Augustenborg-Hallernes Kultursal.

Als Revyens store gennembrud kom i 2011 med revyen ”Miav – mon vi får kogalskab”. Her var revyveteranen Jan Hertz tilknyttet som coach. I år er det skuespilleren Pia Rosenbaum, der er coach for instruktøren Peter Buhl.

På scenen i ”Det rene guld” vil man i år igen kunne opleve Bodil Nissum, Dorthe Wiseman, Liva Sofie Hampen, Dennis Jacobsen og Per Lykke Hauge. Dertil kommer Nadia Schrøder Sørensen og Kasper Keller Petersen, der er hentet fra Aalborg Studenterrevy.

De tilbageværende billetter til jubilæumsrevyen torsdag og søndag købes på www.alsrevyen.dk.

Prisen er 110 kr. I forbindelse med forestillingen underholder elever fra Sønderborg Musikskole.

For evt. yderligere information kontakt:

Instruktør Peter Buhl, tlf. 21 63 08 17

Detaljer

Start:
8. marts 2018, kl.20:00
Slut:
11. marts 2018, kl.18:00
Pris:
110,00 kr.
View Begivenhed Website

Sted

Kultursalen i Augustenborghallerne
Kettingvej 19.a
Augustenborg, 6440 Danmark
View Sted Website