Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kultursalen: Anders Blichfeldt

4. sep

Anders Blichfeldt er på scenen den 4. september 2021
og vi glæder os!!

Anders Blichfeldt kommer til Kultursalen i Augustenborghallerne med sit nyeste show ‘Blichfeldt Solo’. 

I sit nye show tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange, vi kender fra tiden med Big Fat Snake, soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra TV-udsendelserne Toppen af i Poppen 2019 og 2020.

Anders Blichfeldt fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af
dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennemmusikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektronik og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender.

– Vi er stolte af at kunne præsentere Anders Blichfeldt i Kultursalen, siger Poul Andersen der er musikansvarlig i MIF Kulturafdeling. Myndighedernes corona-restriktioner overholder vi ved at gennemføre to koncerter med Anders. I hvert show er Anders er på scenen i 75 minutter uden pause. Til hver koncert har vi plads 150 gæster. Anders er populær, og derfor tror jeg dig hurtigt bliver udsolgt. Mange vil måske benytte en billet som en ekstra julegave.

Billetter til Kulturafdelingens første arrangement i 2021 kan købes på www.mif.dk/kultur, hvor det også er muligt at se mere om arrangementet.

For evt. yderligere information kontakt:

Poul Andersen, Musikansvarlig i Kulturafdelingen, tlf. 51 64 00 47 eller poul.andersen.dk@gmail.com

Kultursalen


Kettingvej 19A
6440 Augustenborg

Share This