Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kultursalen: Als Revyen 2020 går “Lige til grænsen” (AFLYST!!)

10. sep til 13. sep

Als Revyen 2020

Lige til grænsen

er desværre

AFLYST


Kultursalen i Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
6440 Augustenborg

Oprindelig skulle Als Revyen 2020 have spillet for fulde huse i marts. Så kom corona, og revyen blev udsat til dagene 10. til 13. september, men nu er revyen helt aflyst i år, og i stedet går revyholdet den 1. oktober i gang med at tilrettelægge Als Revyen 2021.

-Der er flere ting, der gør afviklingen af revyen umulig, siger revyens bagmand Peter Buhl. De nye retningslinjer, der er udmeldt af myndighederne for at hindre spredning af coronasmitte, betyder for os, at plads og afstandskrav for publikum, der formentlig også vil gælde i september, begrænser os til at reducere billetsalget til under halvdelen. Altså til maks. 500 for alle 4 forestillinger. De foreskriver også, at vi skal arbejde med et afstandskrav på 2 meter mellem skuespillerne – og det virker nærmest umuligt og ikke særlig ”revysk”.

-Opførelse af revyen i september vil også kræve mange ressourcer til ændringer i programmet og til opførelsen, fordi ikke alle numre ”holder” oven på den lange pause og coronakrisen. Ved helt at aflyse revyen får vi mulighed for at søge dækning af vores underskud ved en af statens hjælpepakker, fastslår Peter Buhl.

For evt. yderligere kommentarer kontakt:

Peter Buhl tlf. 21 63 08 17 eller peter.buhl.dk@gmail.com

 
Du kan læse meget mere om revyen på AlsRevyen.dk.

Detaljer

Start:
10. sep
Slut:
13. sep
Hjemmeside:
www.alsrevyen.dk

Sted

Kultursalen i Augustenborghallerne
Kettingvej 19.a
Augustenborg, 6440 Danmark
Hjemmeside:
www.augustenborghallen.dk
Share This