Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Automatisk kladde

27. jul, kl.07:27

Group BUSSTOP og Six Feet High spiller op til dans

 

Dato: 21. november 2018
Tid: 20.00

Sted: Kultursalen i Augustenborghallerne

Group BUSSTOP

Endelig faldt brikkerne på plads i det store puslespil om videreførelsen af de to tidligere Sønderborg musikgrupper. Haimons og Group LSD skulle blot bruge et par måneder til at splejse ex-musikerne fra de to bands sammen for med stolthed at kunne præsentere det spritnye beatband Group BUSSTOP.
Som navnet (inspireret af Hollies hittet) indikerer, er det musikalske repertoire selvfølgelig stadig hentet i de glade 60’ere og 70’ere. Det bedste fra HAIMONS’ Hollies numre + Group LSD’s Beatles klassikere er selvfølgelig på repertoiret, men der bliver meget mere at lytte til, og selvfølgelig er det hele krydret med 4 velklingende sangstemmer på toppen. 
Group BUSSTOP suppleres af gruppen Six Feet high når der spilles op til dans.

Six Feet High

Six Feet High spiller akustisk musik til festlige lejligheder. Musikken spænder vidt, fra stille ballader til svingende danserytmer. Uanset genren: Folk, rock eller pop – vi spiller musik som vi kan li´ og som falder i publikums smag.
Ideen til duoen opstod under Open Air i Sønderborg 2005, under indflydelse af lige dele fadøl og god musik. Henrik og Poul har dog spillet sammen i andre sammenhænge siden 2000, til et utal af fester, festivaler og koncerter.

Detaljer

Dato:
27. juli 2021
Tidspunkt:
07:27
Share This