Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Augustenborghallerne: MIF Aktivitetsdag

7. aug

AKTIVITETSDAG LØRDAG DEN 7. AUGUST 2021

Ovenpå CORONA har vi i Midtals Idrætsforening besluttet os for at se om vi kunne få gang i Aktivitetsweekenden igen, dog i mindre format og i første omgang kun lørdag. Her vil det igen blive rundbold, Bagagerumssalg, børneloppemarked, fællesspisning og kåring af årets MIF-ere der bliver omdrejningspunktet. Desuden håber vi, at vi kan føje lidt musikalsk underholdning til under og efter fællesspisningen med et lokal band. Vi håber der kan blive tilføjet flere aktiviteter i løbet af de næste uger. Men det bliver besværliggjort af det er ferietid og ligeledes er datoen også blevet flyttet i forhold til at det før har været i uge 33.

FORELØBIGT PROGRAM


10.00 til 14.00 BAGAGERUMSSALG
Det er gratis at deltage. Du kan reservere en eller flere båse ved at sende en mail til Peter Thomsen på peter@mif.dk eller ringe tlf. 23715630.


12.30 RUNDBOLDTURNERING
Alle kan stille med hold. Gade, firma, familie eller andet, så hvis du ikke allerede har fundet et hold, så skynd dig. Der må være 10 personer på hvert hold. Ingen fodboldstøvler! Alle hold møder kl. 12.30.

Tilmelding til: Kim Hansen Truelsen tlf. 28802914, Anita Petersen tlf. 20728222 eller mail Kent@petersen.mail.dk

VINDER I 2019 VAR HERTUG BURGER.


18.30 FÆLLESSPISNING I KULTURSALEN
MIF inviterer igen til fællesspisning. Igen i år bliver maden leveret af bsfood.

Alle er velkomne, men vi vil gerne have en tilmelding fra dem, der ønsker at deltage, så vi er sikre på, at der er nok mad. Menuen består af 2 forskellige slags kød, 2 slags kartofler og pastasalat og brød.

PRIS pr. person KUN 75,00
Børn under 12 år kr. 40,00
Børn under 3 gratis.

Tilmelding SENEST 3. AUGUST til: jgd@kontorsyd.dk eller 40779434, peter@mif.dk eller 23715630.

Under fællesspisningen vil vi igen i år kåre ÅRETS MIF’er, som du allerede nu kan indstille på MIF’s hjemmeside. Det kan være en leder, en træner, en aktiv, et hold – ung eller gammel. En, som har ydet noget for foreningen og i foreningens ånd. En, der altid er klar med en frivillig hånd, eller en som bare er en god kammerat.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!!

Detaljer

Dato:
7. aug
Begivenhed Kategori:
www.mif.dk

Sted

Augustenborghallerne
Kettingvej 19.a
Augustenborg, 6440
Share This