Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Augustenborghallerne: Koncert med TØRFISK

26. oktober 2019

Stor koncert med TØRFISK i Augustenborghallerne

RFISK giver koncert i Augustenborghallene! Kom og oplev den populære folkelige gruppe der startede karrieren i 1981. Varm op med Sandvejs Buffet før koncerten, eller køb billet til koncerten alene.

I 38 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land og endda med samme besætning, som da det hele startede i 1981!

Nu er turen kommet til Augustenborg, for 26. oktober spiller den populære gruppe i Augustenborghallerne.

Det bliver en festlig aften kan vi godt love, siger Poul Andersen, eventmanager i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling, for ud over at vi glæder os til at byde velkommen til TØRFISK så kan man også varme op inden koncerten med Sandvejs Buffet.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Så der er noget at glæde sig til, for TØRFISK’s koncert vil blive en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhav” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

På gensyn til TØRFISK i Augustenborghallerne, 26. oktober kl. 20.00 – Buffet kl. 18.30. Køb billet på www.mif.dk/kultur

Fakta

Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.

Yderligere oplysninger om arrangementet kan fås ved henvendelse til: Poul Andersen på mobil 51640047 eller E-mail: poul.andersen.dk@gmail.com

Priser

Koncert Kr. 175,00
 
Koncert m. buffet Kr. 295,00

Køb billetter HER.

Læs mere om Tørfisk HER. 

 

Detaljer

Dato:
26. oktober 2019
Begivenhed Kategori:
View Begivenhed Website

Sted

Kultursalen i Augustenborghallerne
Kettingvej 19.a
Augustenborg, 6440 Danmark
View Sted Website
Share This