Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Augustenborg Slotspark: Kongelig Sommerballet (UDSOLGT)

10. jun

10. juni 2021, kl. 19.00

Tåspidssko under åben himmel. Kongelig sommerballet er efterhånden blevet en fast tradition for publikummer rundt om i hele Danmark.

Og at sidde med en picnickurv i den danske sommersol med familie og venner mens dansere fra Den Kongelige Ballet optræder live – dét er det bedste startskud på sommeren. Desværre måtte vi aflyse  arrangementet i 2020, men vi satser på, at vi i år får muligheden for at give publikum denne oplevelse igen.

Kongelig sommerballet har eksisteret siden 2006 og trækker hvert år tusindvis af publikummer ud i sommervejret for at se ballet under åben himmel. Alle steder lige fra Svaneke Havn, Christiania og Koldinghus har publikum været begejstrede for denne særlige oplevelse. Det er altid noget af et tilløbsstykke, hvor både garvede balletomaner og nye balletelskere mødes til en gratis forestilling i det fri.

Kongelig sommerballet er nødvendigvis underlagt myndighedernes gældende restriktioner for siddende udendørs arrangementer, og der er derfor kun adgang med gyldig billet og gyldigt coronapas.

Læs mere om retningslinjer for Tryg i teatret her.

Der er op til 460 gratis billetter til hvert arrangement. Max 4 billetter per person.

Billetterne til Kongelig sommerballet kan reserveres fra mandag 24. maj 2021 kl. 10.00

Der er opstillet faste stole eller sæder, som ikke må flyttes eller rykkes sammen. Pladserne er unummererede.

Der er adgang til det indhegnede område 1 ½ time før arrangementet starter.

Digitalt program kan hentes på kglteater.dk eller via Det Kongelige Teaters app. Der vil i år ikke blive uddelt trykt program.

Det er tilladt at medbringe mad og drikke til arrangementet.

Arrangementerne er med forbehold for lokale nedlukninger pga. covid-19.

I tilfælde af regnvejr aflyses Kongelig sommerballet. Udmeldes umiddelbart inden forestilling.


Særlig tak til vores samarbejdspartnere:
Roskilde Kommune, Kulturregion Fyn, Langeland Kommune, Langelandsfestival, Rudkøbing Boldklub, Rebild Kommune, RebildPorten, Sønderborg Kommune, Thisted Kommune, Grethe og Jørgen P. Bornerups Fond, Sparekassen Thy, Nationalpark Thy, Hanstholm Containertransport, Fonden Nr. Vosborg, Holstebro Kommune, Idom El, Malermester Ole Hansen, Peoplez, Karen Blixen Museum – Rungstedlund, Hørsholm Kommune, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden

Augustenborg Slotspark

 

Detaljer

Dato:
10. jun

Sted

Augustenborg Slotspark
Augustenborg,