Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Augustenborg Slotskirke: Sommerkoncert

5. jul

Sommerkoncert


5. juli 2020
16.00 til 17.00

Fri entré

En lys og sommerlig koncert hvor vi bl.a. skal høre Ib Nørholms legende “Blomster fra den Poesis Flora”, smukke sange og vokaliser af Heitor Villa-Lobos og danske, franske og spanske viser.

Sopran Anna Wierød har flere gange gæstet Augustenborg Slotskirke, senest ved Ensemble Zimmermanns Gejstlige Koncerter i 2019. Anna er en særdeles aktiv koncertsanger, især som solist i oratorier og barokkoncerter/barokoperaer og som liedsanger. Desuden er Anna tilknyttet ensembler som Copenhagen Soloists, Musica Ficta, DR Koncertkoret og Baltasar Neumann Chor (af Gramophone Magazine nævnt som et af verdens 20 bedste kor). Anna er modtager af Sonnings Talentpris. 

Anna ledsages af Aarhus-guitaristen Jakob Bangsø, der tidligere har gæstet Slotskirken ved en solokoncert i 2018. Han var vundet et imponerede antal toppriser ved internationale guitarkonkurrencer, herunder 1. priser i Berlin, Nordhorn og Paris for at nævne nogle få. I 2015 modtog han Statens Kunstfonds karrierestipendium ‘Den unge elite’.

Anna og Jakobs samarbejde går helt tilbage til deres tid på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra de begge har aflagt debut fra solistklassen i henholdsvis 2013 og 2016.

Der er gratis adgang!​

Detaljer

Dato:
5. jul
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.augustenborgkirke.dk/p/koncerter.html
Share This