Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KunstPunkt: UROBOROS v/ Bärbel Kock

16. sep til 25. sep

Udstillingen kan opleves fra 16. september til 25. september 2022

Fernisering lørdag d. 17. september 2022, kl. 14.00 – alle er velkomne

“Nu er det allerede et år siden, at jeg fik mulighed for at udstille mine malerier, tegninger og objekter på KunstPunkt. Da jeg fik en fantastisk modtagelse og mange gode møder i det tidligere posthus i Augustenborg, er jeg glad for at kunne udstille her igen,” siger Bärbel Kock.

Bärbel Kock er født på øen Rügen, men tilbragte sin barndom og ungdom i Flensborg og har boet i Bremen siden 1990.

Kunstneren har valgt UROBOROS som sin nye titel. Det betyder: slangen, der bider sig selv i halen, eller evighedens slange. I mange mytologier optræder den igen og igen med sin symbolik som et mytisk væsen, om end med forskellige navne. Den verdensomspændende Midgårdsorm fra den nordiske mytologi bider også sin egen hale.

“For mig og min kunst betyder det også, at hver dag er en ny begyndelse for min kreativitet – mine idéer, som hele tiden inspirerer mig til at skabe nye værker.” Der er blevet skabt mange nye malerier og objekter, som vises sammen med etablerede værker i udstillingen på KunstPunkt.

Ofte skriver hun også tekster eller digte som supplement til dem.

Helt ny er oversættelsen af den lille bog Havens Kosmos til dansk: Havens Kosmos”. Min tak for det vanskelige arbejde her går til kunstnerkollega Ulrike Rasmussen. – Jeg brugte et helt år på at indfange blomsterne i min have i deres bedste alder i akvarelfarver og skrive små tekster om dem.”

Bärbel Kock er, udover sit medlemskab af KunstPunkt i Augustenborg, FFKK (Flensborg Fjords Kunst og Kulturforening) og med IASE (International Artists Society Europe).

Bärbel Kock vil være til stede alle dage og glæder sig til at byde de besøgende velkommen.

Der er gratis adgang. Adgangen er handicapvenlig.

Storegade 14
Augustenborg

Åbningstider
16. september til 25. september: 11.00 til 17.00

Detaljer

Start:
16. sep
Slut:
25. sep
Hjemmeside:
https://kunstpunkt.dk/event/barbel-kock-2/

Sted

KunstPunkt

Arrangør

KunstPunkt
Share This