Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Augustenborghallerne: TØRFISK jubilæumsTOUR

30. okt 2021

TØRFISK giver 40 års-jubilæumskoncert
i Augustenborghallerne

TØRFISK fejrer deres 40-års jubilæum med en jubilæums Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Nu er chancen der igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag

Sidst TØRFISK var forbi blev det en festlig aften, og det kan vi godt love at det bliver igen, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling, for ud over at vi glæder os til at byde TØRFISK velkommen igen, så kan man, lige som sidst, varme op inden koncerten med en lækker Koncertbuffet fra Sandvejs.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Så der er noget at glæde sig til, for TØRFISK’s koncert vil blive en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt ”Vesterhav” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: ”at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

På gensyn til TØRFISK i Augustenborghallerne, 30 oktober kl. 20.00 – Buffet kl. 18.30. Billetter kan købes på www.mif.dk/kultur.

Fakta

Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.

For evt. yderligere information kontakt:

Yderligere oplysninger om arrangementet kan fås ved henvendelse til: Poul Andersen på mobil 51640047 eller E-mail: poul.andersen.dk@gmail.com

Priser

Koncert Kr. 175,00
Koncert m. buffet Kr. 295,00

Køb billetter HER.

Læs mere om Tørfisk HER. 

Kettingvej 19a
6440 Augustenborg

Detaljer

Dato:
30. okt 2021
Hjemmeside:
https://www.mif.dk/kultur/arrangementer-i-kultursalen/

Sted

Kultursalen i Augustenborghallerne
Kettingvej 19.a
Augustenborg, 6440 Danmark
Se Sted hjemmeside