Kvindelandshold

Vi er så klar til at sparke DM i Revy i gang. Fra venstre ses Per Lykke Hauge, Liva Sofie Hampen, Kasper Keller Petersen, Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen, Nadia Schrøder Sørensen og Bodil Nissum.

Homeparty

Homeparty” er i gang: På scenen ses Per Lykke Hauge, Casper Keller Petersen, Dennis Jacobsen.

Generationsskifte påvirker ikke interessen for Als Revyen    FBLike

 

Allerede nu er billetterne til den første af fire forestillinger revet væk.

Det omfattende generationsskifte, som Als Revyen gennemfører i år, har tilsyneladende ikke påvirket publikumsinteressen. Halvanden måned før premieren torsdag den 7. marts kan revyen melde alt udsolgt til forestillingen fredag, og der skal blot sælges få billetter før den røde lygte kan hænges udenfor Kultursalen i Augustborg-Hallerne lørdag den 9. marts.

Derimod er der stadig gode mulighed for at få billetter til premieren og til familieforestillingen søndag den 10. marts. Det samlede billetsalg er på nuværende tidspunkt ganske lidt mindre jubilæumssæsonen 2018. Totalt har revyen knap 1100 billetter til de fire forestillinger, det er muligt at gennemføre.

-Når man gennemfører et generationsskifte, er man naturligvis meget spændt på publikums reaktion. Sælger vi flere eller færre billetter? Som det ser ud nu, får ændringerne ingen betydning. Publikum vil se Als Revyen, og interessen for at sponsere forestillingerne er stigende. Sponsorerne er med til at sikre nye tiltag, der vil få revyen til at nå nye højder. Derfor har vi svært ved at få armene ned, siger  Als Revyens formand, Peter Buhl.

At der er tale om et generationsskifte i år markeres i revytitlen ”Med nye øjn’”. Ny instruktør er Kristina Asmussen Gude Hansen, der har erfaring fra teaterverden, mens Freja Oldrup står for scenografien. Kapelmester er pianisten Henning Simonsen fra Kolding. I tiden op til premieren coaches hele revyteamet af den kendte instruktør og skuespiller Pia Rosenbaum.

På skuespilsiden kan publikum se frem til et gensyn med Dorthe Wiseman og Bodil Nissum, mens de nye aktører er Jeanett B. Meelby, Liv Muus Larsen, Mathias Johanning, Sune Petersen og Søren Svane.

Prisen for en billet til Als Revyen er 120 kr. Ønsker man revy med spisning – torsdag, fredag og lørdag – er prisen 240 kr. Billetter købes på www.alsrevyen.dk.

Fakta

Als Revyen er en aktivitet under Midtals Idrætsforening. Forestillingerne fra den 7. til 10. marts opføres i Augustenborg-Hallernes Kultursal.

For evt. yderligere information kontakt:

Peter Buhl, tlf. 21 63 08 71