Kunstpunkt

Gratis entre

Lokal og international kunst

Kulturelt har Augustenborg meget at byde på. En spændende og dramatisk historie, Danmarks største udendørs skulpturpark og et galleri af international klasse, og om sommeren afholdes der slotskoncerter med store navne som Elton John, Eric Clapton, Bryan Adams osv. Hvert år i august afholdes den traditionelle familiekoncert En Søndag På Als med skovtursstemning og godt humør.

Kunstnersammenslutningen KunstPunkt, der blev oprettet i 2010, er et udstillingssted for 200 kunstnere og kunsthåndværkere, og fordi gruppen er fysisk placeret i det gamle posthus i Augustenborg, har deres virke stor indflydelse på byen.

Det tidligere rådhus i Augustenborg er desuden indrettet til åbne kunstnerværksteder, kaldet KunstVærket, hvor 50 kunstnere har store og små atelier. Sammen med skulpturparken og kunstcenter Augustina i Palæet i slotsparken er Augustenborg blevet en “kunstnerkoloni”, hvor kreative kræfter fra hele omegnen samles.

 

Kultursalen i Augustenborghallerne og Als Revyen

Sidst men ikke mindst byder Kultursalen i Augustenborghallerne på en bred vifte af musikarrangementer og koncerter året rundt, bl.a. den populære julekoncert, og så har vi Als Revyen, der opføres 2. weekend i marts. Vi er stolte af vores lokale revy, der netop har vundet i to kategorier ved DM i Revy. Se Als Revyen 2016 (video).

Læs mere om Als Revyen.

cross-schack-ostermann-pressphoto