Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kultursalen: Alsrevyen 2018 “Det rene guld” (9. marts UDSOLGT)

10. mar., kl.18:30 til 11. mar., kl.0:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)
Spilles flere dage

Aktørholdet er klar til Als Revyen 2018!

Als Revyen i Augustenborg har haft nogle forrygende år med flotte anmeldelser og den ene publikumsrekord efter den anden. Og udviklingen fortsætter.

Blot to uger efter billetsalget åbnede, er 33 procent​ -​ svarende til 400 styk ​- ​af samtlige billetter til forestillingen ”Det rene guld”solgt. På samme tidspunkt i fjor var der afsat 272 billetter.

”Det rene guld” opføres i Kultursalen i Augustenborg-Hallerne i dagene fra den 8. til den 11. marts. Til premieren den 8. marts er der solgt 33 billetter, mens der til den første forestilling med spisning fredag den 9. marts er solgt over 200 billetter. Ja, der er blot 12 billetter tilbage. Til lørdag den 10. marts er der færre end 100 billetter tilbage.

Det er 10. gang revyen opføres under navnet Als Revyen. De senere år har revyen udviklet sig fra en meget lokal forestilling til i dag, at være en revy som kærligt behandler emner fra hele kommunen og den danske nation. Om Donald Trump er med i jubilæumsrevyen afsløres først ved premieren.

Billetter til jubilæumsrevyen købes på www.alsrevyen.dk. På scenen i ”Det rene guld” vil man kunne opleve Bodil Nissum, Dorthe Wiseman, Liva Sofie Hampen, Dennis Jacobsen og Per Lykke Hauge. Dertil kommer Nadia Schrøder Sørensen og Kasper Keller Petersen, der er hentet fra Aalborg Studenterrevy.

Prisen for billetter svinger mellem 250 kr. og 110 kr. afhængig af, hvilken dag man vælger. Fredag den 9. og lørdag den 10. marts serveres der først revypølsebord, så er der revy og aftenen slutter med dans til musik leveret af Route 45. Torsdag den 8. og søndag den 11. marts underholder elever fra Sønderborg Musikskole i forbindelse med revyen.

For evt. yderligere information kontakt: Peter Buhl, tlf. 21 63 08 17​

Detaljer

Start:
10. mar., kl.18:30
Slut:
11. mar., kl.0:00
Hjemmeside:
http://www.alsrevyen.dk

Sted

Kultursalen i Augustenborghallerne
Kettingvej 19.a
Augustenborg, 6440 Danmark
Hjemmeside:
www.augustenborghallen.dk