Borgermøde

Borgermøde

Bykontoret er lukket, men arbejdet med augustenborgernes forslag til forbedringer fortsætter i Hertugbyens Udviklingsforum sammen med Sønderborg Kommune.

Hertugbyens Udviklingsforum modtager gerne flere ideer og forslag, så har du en god ide eller ønsker du at drøfte din ide, så kontakt formand Birger Larsen på tlf. 21 26 64 67 eller mail til birger.larsen1@hotmail.com.

Klik på billedet for at læse mere om Hertugbyens Udviklingsforum >>>

Hertugbyens Udviklingsforums bestyrelse (fra venstre):
Svend Clausen, Helle Brodersen, Birger Larsen, Mie Søgaard, Poul Andersen, Karen Marie Hougaard.

Fernisering

Fredag den 27. januar var der fernisering på Bykontoret. Mange borgere mødte op for at se, hvilke forslag der var kommet til borgermødet og i ugens løb.

Bykontoret kunne glæde sig over de mange engagerede augustenborgere og satte stor pris på den gode snak på tomandshånd, som de havde fået med borgerne i ugens løb.

Hvor godt er dit forslag?

Torsdag den 26. januar blev der spillet strategispil på Bykontoret. Hvordan er det at skulle prioritere tiltag? Slet ikke så nemt, som du måske tror!

Hvor godt er dit forslag set i investeringsmæssigt perspektiv? Giver det flere turister? Hvordan ser det ud i forhold til bosætning, børn og unge og ældre? Skaber det værdi for byens borgere? Skaber det job?

8.-klasse på Bykontoret

Tirsdag formiddag den 24. januar var 8. klasse fra Augustenborg Skole på besøg på Bykontoret.

Unge er en vigtig del af Augustenborg, og de havde også nogle gode og spændende ønsker til byen. Ønskedelen var nem – det var straks værre, da der skulle prioriteres… Man kan jo ikke få alt 🙁

Masser af gode input til Bykontoret

Hvad der skal til for at lige netop DU og DIN familie bliver boende i byen!!

Skal vi have café og frokostjazz på havnen, fiskerestaurant, mødesteder for børn og unge, sauna ved Badehusene, svømmehal, casino, poolbar, klatrebaner, skaterbaner, fokus på byens helt unikke historie og bygninger.

Augustenborgerne har været engagerede og kreative, så der er kommet rigtig mange gode forslag – lige fra forslag om infrastruktur til forslag til mødesteder for unge og voksne.

Se de mange billeder på Facebook fra borgermødet i Augustenborghallerne