Kvindelandshold

Vi er så klar til at sparke DM i Revy i gang. Fra venstre ses Per Lykke Hauge, Liva Sofie Hampen, Kasper Keller Petersen, Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen, Nadia Schrøder Sørensen og Bodil Nissum.

Homeparty

Homeparty” er i gang: På scenen ses Per Lykke Hauge, Casper Keller Petersen, Dennis Jacobsen.

Als Revyen søger nye skuespillere og ny pianist til 2019-udgaven    FBLike

 

Als Revyen søger nye skuespillere

Forberedelserne til Als Revyen 2019, der opføres 2. weekend i marts, er nu startet op, og med et frivilligt arbejdende team på ca. 50, vil der hvert år være lidt udskiftning i revyens arbejdsgrupper.

Af forskellige årsager er der flere af vore skuespillere der ikke kan være med i Als Revyen 2019, så derfor skal vi i år have castet flere nye mandlige og kvindelige skuespillere i aldersgruppen fra 17 år og opefter.

Kunne du tænke dig at prøve at medvirke i en stor og velrenommeret lokalrevy med masser af musik og sketches, og har du lyst til at være skuespiller med mange roller og figurer, så vil vi meget gerne i kontakt med dig, siger Als Revyens instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen, og kan du også synge vil det være et plus.

Onsdag den 10. oktober kl. 19.00 en vil der blive afholdt en prøve i Als Revyens øvelokale i Augustenborghallerne, hvor du samtidig vil få mulighed for at snuse til om revy er noget for dig

I Als Revyen vil der være plads til at kunne udvikle sig som skuespiller og under øveforløbet vil der være en weekend hvor den professionelle skuespiller/instruktør Pia Rosenbaum kommer og coacher os.

Er det noget for dig, og har du lyst til at have det sjovt, og være med i et spændende revyteam, så kontakt hurtigt muligt instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen, enten på mail  kristina-asmus@hotmail.com eller ring på 20848180.

Als Revyen søger ny pianist/kapelmester

Er du pianist og kunne tænke dig at prøve kræfter med revy, så hører vi også meget gerne fra dig.

Øveforløbet er i januar og februar og indtil Als Revyen opføres 7. 8. 9. 10. marts. 2019.

Als Revyen har altid plads til nye tekstforfattere som vil deltage i den kreative tekstproces der starter inden længe.

Se mere om Als Revyen på www.alsrevyen.dk.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen, kristina-asmus@hotmail.com eller ring på 20848180. 

 

Med venlig hilsen

Peter Buhl
Formand for Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling /Als Revyen
Tlf. 21630817

Share This