Kvindelandshold

Vi er så klar til at sparke DM i Revy i gang. Fra venstre ses Per Lykke Hauge, Liva Sofie Hampen, Kasper Keller Petersen, Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen, Nadia Schrøder Sørensen og Bodil Nissum.

Homeparty

Homeparty” er i gang: På scenen ses Per Lykke Hauge, Casper Keller Petersen, Dennis Jacobsen.

Als Revyen får to numre med til DM i Revy i Odense Koncerthus    FBLike

For to år siden vandt Als Revyen disciplinen ”Bedste Sceneshow” ved DM i revy i Juelsminde. Nu skal succesen forsvares

DM i Revy er det store danmarksmesterskab for amatørrevyer. Konkurrencen, der foregår hvert andet år, er nu flyttet til Odense Koncerthus. Her skal dystes i et kvalifikationsshow fredag den 21. september og et finaleshow den 22. september.

Blandt de mere en 100 indsendte numre fra 29 danske amatørrevyer har Als Revyen fået udtaget to numre.

Als Revyen indleder igen kvalifikationsshowet og denne gang med sangnummeret ”Kvindelandsbold” og derud over er det sketchen ”Homeparty” der også er udtaget, så vi er meget stolte af at vi igen har to numre med, siger Als Revyens formand, Peter Buhl. Vi glæder os rigtig meget til at give den hele armen i Odense og vi håber vi kan gøre det lige så godt som sidste gang. Det vil jo være en perfekt afslutning på vores jubilæumsår.

“Homeparty” var et af topnumrene i årets Als Revy. Det er en lidt alternativ og meget humoristisk sketch om et homeparty for mænd – mens værtens kone ikke er hjemme. Nummeret er skrevet af Søren Vandkær Thomsen, der i tre år har leveret mange morsomme tekster til Als Revyen med sjove vinkler til det samfund vi lever i. Sketchen spilles af Per Lykke Hauge, Kasper Keller Petersen, Dennis Jacobsen og Bodil Nissum.

“Kvindelandsbold” er en festlig sang med spændende koreografi hvor alle syv aktører, som ud over ovennævnte er Dorthe Wiseman, Liva Sofie Hampen og Nadia Schrøder Sørensen, er med. Nummeret er skrevet af Dorthe Wiseman der gennem 7 år har sprudlet med kreative input og tekster til Als Revyen, samtidig med hun også er et aktiv på scenen. ”Kvindelandsbold” tager kvindelandsholdets besværligheder med DBU under kærlig behandling, og det er første nummer i det store kvalifikationsshow så der bliver gang i festen fra starten lover Als Revyen.

Det bliver to store og flotte show i Odense Koncerthus som alle kan købe billetter til. Kvalifikationsshowet er fredag den 21. september kl. 19 og finaleshowet er lørdag den 22. september kl. 19. Billetsalget er i gang på www.revyfestival.dk hvor man også kan læse meget mere om DM i Revy.

Ønskes evt. yderligere kommentarer eller information, kontakt mig venligst.

Med venlig hilsen

Peter Buhl
Formand for Als Revyen, tlf. 21630817

Share This