Als Revy vinder titler i DM i Revy 2016

Et stærkt hold!

To flotte titler

Bedste Sceneshow

“Bedste Sceneshow” med “De Hyler”

Bedste Revyoptog

Vinder af Bedste Revyoptog

DM-titler til Als Revyen    FBLike

 

Ikke bare én titel, men hele to flotte titler blev det til, da Als Revyen for første gang deltog i Danmarksmesterskabet i Revy, der afholdes hvert andet år i Juelsminde.

I konkurrence med 27 revyer fra hele landet vandt Als Revyen i kategorien “Bedste Sceneshow” med nummeret “De Hyler“. Dagen forinden deltog Als Revyen også i revyfestivalens optog, og her løb de af med sejren for “Bedste indslag i revyoptoget“.

De 27 revyer præsenterede samlet 55 numre ved DM i Revy i Juelsminde.

DE HYLER
Sangen “De hyler” handler om ulvene der bare passerer grænsen, som det passer dem blot vinklet over i flygtninge og indvandrerspørgsmålet. De finder som ulvene bare et hul eller en motorvej over grænsen og de er ligeglade med grænsebomme.

Det var Als Revyens Anders Lykkegaard der fik ideen til nummeret, som Peter Buhl efterfølgende skrev teksten til over Shubidua’s “De tre små grise”.

DOMMERPANELET
I dommerpanelet var bl.a. Josefine Passer, Rasmus Krogsgaard og Ulla Jessen. Især Josefine Passer var begejstret over scenografi, koreografi og kostumer.

Samtlige aktører fra Als Revyen var med i nummeret. Det er Bodil Nissum, Dorthe Wiseman, Liva Sofie Hampen, Sussanne Birgum Mortensen, Dennis Jacobsen, Jonas Lause Gustavsen og Per Lykke Hauge.

ALS REVYEN 2017
Als Revyen 2017 begyndte planlægningen af 2017-revyen ved udgangen af september 2016, og naturligvis lægger den flotte DM titel et vist pres på alle aktørerne. Als Revyen blev i 2017 instrueret af Pia Rosenbaum og oplevet af 1.100 gæster.

På grund af den stigende succes er Als Revyen gået fra at blive spillet kun i 2. weekend i marts til nu også at blive spillet torsdag og fredag op til 2. weekend i marts OG i weekenden. Fredag og lørdag er revyen endvidere med spisning – og her skal man være hurtig, for billetterne går som varmt brød!

Hvis du vil vide mere om revyen, så skal du kontakte Peter Buhl på tlf. 21630817.

Share This