Als Revyen sætter ny rekord og går tæt på spejderlejren ’17  

Sted: Kultursalen i Augustenborghallerne
Dato: 9.-12. marts 2017
Billetter: Købes på www.alsrevyen.dk til 110 kr./voksen, 55 kr./barn

Torsdag 9. marts (premiere)
Fredag 10. marts (inkl. spisning): 220 kr. (UDSOLGT til spisning)
Lørdag 11. marts (inkl. spisning): 220 kr.
Søndag 12. martsKøbes på www.alsrevyen.dk

 

Als Revyen har de seneste sæsoner sat den ene rekord efter den anden. I år er ingen undtagelse. Godt halvanden måned før premieren den 9. marts i Kultursalen Augustenborghallerne kan revyen melde alt udsolgt til forestillingen fredag den 10. marts. Det er aldrig sket så tidligt før, og der er kun få billetter tilbage til lørdag den 11. marts.

Vi kniber os selv lidt i armen, for kan det nu være rigtigt, at vi har så stor publikumsinteresse? Men tallene taler deres tydelige sprog. Så ja. Interessen for og ikke mindst forventningerne til Als Revyen med undertitlen ”Spejder efter spor” er stor, siger manden bag revyen Peter Buhl. Als Revyen er en selvstændig afdeling af Midtals Idrætsforening.

Als Revyen har premiere torsdag den 9. marts og spiller frem til og med søndag den 12. marts. Både torsdag og søndag er der endnu en del pladser, bl.a. fordi der til disse forestillinger ikke er spisning. Det er der til gengæld fredag og lørdag.

Både kunstnerisk og indholdsmæssigt er Als Revyen blevet bedre og bedre år for år, nøjagtig som det i sin tid skete for Sønderborg Sommerrevy, der i dag er blandt landets tre største revyer. I fjor vandt Als Revyen titlen, som Danmarks bedste scene show ved DM for revyer i Juelsminde. Det skete i konkurrence med amatørrevyer fra hele landet.

Årets revyhold

Årets revyhold består i 2017-udgaven af fra venstre Nicklas Skov Andersen, Kurt Odefey Vangsholdt, Dorthe Wiseman, Jonas Gustavsen, Bodil Nissum, Liva Sofie Hampen og Charlotte Louise Alnor.

Pia Rosenbaum

Vanen tro har Als Revyen i år et aktuelt tema – spejderlejren i juli. ”Spejder efter spor” instrueres af Peter Buhl med kyndig assistance af skuespiller og revyveteran Pia Rosenbaum.